Städning

Prisvärd & proffsig städservice i Österåker

stada2

Funderar du på att ta hjälp med städning i hemmet? Letar du efter ett prisvärt alternativ för flyttstädning? Anlita oss för städning i Österåker så får du ett proffsigt resultat till små priser.

Vi kan åta oss de flesta städuppdrag i Österåker med omnejd. Hemstädning, veckostädning, flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputs mm.

Hör av dig med ditt städuppdrag, så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Lämna förfrågan här
Tele: 0760-444074
Epost: osteraker@pensionarspoolen.se

vanliga_stadtjanster

Våra vanligaste städuppdrag:

Hemstädning – Veckostädning

Att få sitt hem städat en eller flera gånger i veckan är idag en ganska vanlig tjänst. Inte minst bland barnfamiljer, upptagna i en hektisk vardag av jobb och familjebestyr.

När det gäller hemstädning brukar vi alltid börja med ett kostnadsfritt hembesök för att ta reda på vad som ska städas. Därefter syr vi ihop en offert och kommer överens om en starttid. Du kan boka återkommande hemstädning allt från flera gånger i veckan till någon gång i månaden.

Storstädning

En storstädning är en städuppdrag som är vad det låter som: en rejäl städning och uppfräschning av ditt hem. Ungefär som man förr i tiden gjorde en ”vårstädning” eller ”julstädning”. Anlita oss för en storstädning så gör vi rent ditt hem från topp till tå.

Flyttstädning

Under en flytt har du oftast händer fulla med massor av saker. Men också krav på att städningen av bostaden du lämnar ska vara fläckfritt utförd. Bokstavligen. Anlita oss för en proffsig flyttstädning till bra pris.

Fönsterputs

Få saker lyfter ett hem så snabbt som en fönsterputs. Anlita oss för ett skinande rent resultat.

Varför anlita oss för städning?

Det råder inte direkt någon brist på städfirmor i Österåker. Snarare är det en djungel av företag att välja mellan. Så varför anlita oss när du vill ha hjälp med städning i Österåker?

Trygghet
Vi vet att våra kunder sätter stort värde på att känna sig trygga och bekväma med personen som städar i deras hem. Detta är ett förtroende som vi tar på största allvar. Pensionärspoolen i Österåker är dessutom medlemmar i Svenska Franchiseföreningen vilket innebär högt ställda krav på kvalitet och säkerhet.

Pris
En av våra största styrkor är den höga kvalitet vi kan leverera till små priser. Våra duktiga seniorer har ett helt yrkesliv med erfarenhet bakom sig.

Lokal kännedom
Pensionärspoolens affärskoncept bygger på att jobba lokalt. Att finnas tillgängliga på samma plats där kunderna finns. Det skapar nöjda kunder. Bland annat innebär det att flera av våra lokalvårdare själva bor och verkar i Österåker.

Hur mycket kostar det?

Priset beror på uppdragets storlek och omfattning. Hör av dig med en förfrågan, berätta vad du har tänka dig för städuppdrag, så återkommer vi snarast med en kostnadsfri offert. Du kan läsa mer om våra priser och betalning här.

Städning med RUT-avdrag

Givetvis kan du använda RUT-avdraget när du anlitar oss. Då betalar du enbart upp till 50% av arbetskostnaden. Avdraget gör vi direkt på fakturan.

Enligt Skatteverkets regler så räknas Rot- och rutavdraget ihop till ett avdrag, och omfattar maximalt 50 000 kronor per person och år. Så här skriver Skatteverket om villkoren för avdraget:

Du använder rot- och rutavdraget genom att utföraren gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat begär utföraren utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till utföraren förifylls beloppet i din inkomstdeklaration. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda rot- och rutavdraget.

Källa: Vem har rätt till Rutavdrag – Skatteverket.se.

Se även relaterat innehåll:
Målare Österåker
Snickare Österåker

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes