Snickare

Anlita pålitliga snickare & hantverkare i Österåker med lång erfarenhet

4snickare_PP_osteraker

Dags att renovera köket? Lägga golv? Bygga om? Oavsett vilket byggprojekt du har på gång kan du anlita våra duktiga hantverkare och snickare i Österåker.

Exempel på vanliga uppdrag:
pekaKöksrenovering pekaGolvläggning pekaOmbyggnation pekaTakrenovering pekaAltan och trall

Hör av dig för en kostnadsfri offert
Tele: 0760-444074
Epost: osteraker@pensionarspoolen.se


Kvalitet och trygghet

Många kunder väljer oss för att det känns tryggt med ett företag som varit med länge. Som arbetar med högt ställda krav på säkerhet och leveranskvalitet – och som har kontor över hela landet. Vi har varit medlemmar i Svensk Franchiseförening sedan 2011.

Under åren har vi utfört massor av hantverksjobb. Allt från enkla, snabba uppdrag, till mer avancerade och långsiktiga projekt.

Som kund är det förstås också skönt att veta att jobbet blir rätt utfört. Våra snickare och hantverkare har bokstavligen ett helt arbetsliv med erfarenhet på sitt CV.


Lokal förankring

Den lokala förankringen är en viktig del av Pensionärspoolens företagskoncept. Vi tror att det finns ett stort värde i att befinna oss nära våra kunder. Det innebär bland annat vi känner till Österåker som kommun och att flera av våra snickare och hantverkare själva bor i närområdet.

En bild på skärgården i Österåker, sida snickare


Bra priser med ROT-avdrag

Givetvis kan du använda ROT-avdraget när du anlitar våra hantverkare i Österåker.

Detta avdrag innebär att du får en rabatt på arbetskostnaden på upp till 30% och maximalt 50 000 per person och år. Avdraget fixar vi direkt på dina faktura.

Du kan läsa mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.


Exempel på populära byggtjänster hos oss

populara_byggtjanster


Takrenovering

Smarta villaägare tänker på taket. Det är förstås viktigt att taket ser snyggt ut. Men ännu viktigare är miljön under takpannorna. Att det är korrekt isolerat, att pappen byts ut på rätt sätt, att ventilationen skapar ett tak som ”andas”. Men också att stuprören transporterar bort regnvatten på rätt sätt.

Hör av dig till oss för en offert så kan du vara lugn med att din takrenovering blir bra – till bra pris. Om du har några frågor om renovering, material mm, är du alltid välkommen att kontakta oss.


Lägga golv

Dags att byta golv? Anlita våra duktiga golvläggare så får du ett fint resultat till bra priser. Vi lägger golv i de flesta miljöer – i ditt hus, din bostadsrätt, på kontoret eller i fritidshuset.

Vi kan även ge dig råd och tips. Exempelvis angående material, underlag, förarbete eller andra faktorer som kan vara bra att tänka. Skicka dina offertförfrågan till oss så återkommer vi med en prisvärd lösning för ditt golvprojekt.


Fasadrenovering

I Sverige lever vi med ständiga klimatskiftningar. Kyla, värme, snö varvas med regn, fukt, sol och vind, vilket går hårt åt våra fasader. En rätt utfört fasadrenovering innebär att den är gjord för att hantera vädrets alla skiftningar och påfrestningar under en lång tid.


Altanrenovering

Att lägga trall eller bygga till en härlig altan ger vilket hem som helst ett ordentligt lyft. Altantillbyggnad har också visat sig vara något som ökar värdet på ditt hus – rejält. Anlita våra hantverkare och snickare i Österåker så hjälper vi dig. Vi kan även ge råd angående läge och material.


Vad kostar det?

Priset varierar med storleken på ditt uppdrag och vilka kvalifikationer som är nödvändiga för att lösa hela projektet.

Hör av dig till oss, berätta om ditt uppdrag, så återkommer vi med en kostnadsfri offert. Du kan läsa mer om priser och betalning här.


Film om Pensionärspoolens tjänster

Se även relaterat innehåll:
Målare Österåker
Städning Österåker

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes