Målare

Anlita proffsiga målare i Österåker till små priser

malare_fasad_osteraker

Dags att sätta lite ny färg på bostaden eller sommarstugan? Anlita våra duktiga målare i Österåker så får du trygghet och kvalitet till bra priser.

Pensionärspoolen i Österåker är medlemmar i Svensk Franchiseförening och erbjuder duktiga seniorer för olika slags ROT-uppdrag.

Målarservice är ett av våra mest populära uppdrag och vi har flertalet kompetenta målare i vår resurspool.

Hör av dig så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Lämna förfrågan här
Tele: 0760-444074
Epost: osteraker@pensionarspoolen.se

Små priser, stor yrkesskicklighet

Att vi är yrkesskickliga, professionella och har rätt kompetens för våra måleriuppdrag är en självklarhet. Detta tillsammans med våra små priser har snabbt gjort oss till ett populärt val för kunder som söker målare i Österåker med omnejd.

vanliga_malartjanster

Några av våra vanligaste måleriuppdrag är:

Inomhusmålning

Vi målar om din bostad, ditt fritidshus eller ditt kontor. Golvmålning, takmålning, väggmålning – vi kan även fixa de flesta uppdrag för inomhusmålning. Vi kan även ge dig råd vad gäller färg, underlag och olika slags valmöjligheter du ställs inför.

Fasadmålning

En bra fasadmålning handlar inte bara om att det ska se snyggt ut. Det är en självklarhet. Att måla fasaden på ett korrekt sätt innebär också att förbereda underlaget, välja färg och måla så att mögel och röta inte får fäste. Meningen är ju att fasaden kan stå emot vädrets makter och hålla sig frisk under en lång tid.

Underhållsmålning

Färg bleknar och blir alltmer grånad med åren. Vissa färger och ytor klarar sig väldigt länge. Men förr eller senare är det dags för underhållningsmålning. Med en proffsig underhållningsmålning förlänger du bostadens liv och ger ytorna nytt liv.

Tapetsering

Att tapetsera om hemma kan vara en enkel sak. Men för ett professionellt resultat krävs en del kunnande och erfarenhet. Inte minst vad gäller att förberedda underlaget, spackla, få till mönsterpassningen och andra moment som ”gör-det-själv-guiderna” ibland underskattar. Anlita våra målare i Österåker så tapetserar vi snyggt, snabbt och till små priser.

Vad kostar det?

Priset varierar med storleken på uppdraget och vilka kvalifikationer som är nödvändiga för att lösa hela måleriprojektet.

Hör av dig till oss, berätta om ditt uppdrag, så återkommer vi med en kostnadsfri offert. Du kan läsa mer om priser här.

Använd ROT-avdrag när du anlitar våra målare i Österåker

När du anlitar våra målare i Österåker kan du självklart använda ROT – avdraget. Avdraget innebär att du endast behöver betala 70% i kostnad för arbetet.

Du kan max dra av 50 000 kr per person och år. Är ni två personer i samma hushåll kan ni tillsammans dra av upp till 100 000 kr per år. Du kan läsa mer om villkor för ROT-avdraget här Skatteverkets hemsida

Film om Pensionärspoolens tjänster

Se även relaterat innehåll:
Snickare Österåker
Städning Österåker

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes